Servicii

Studio video

Principalul domeniu de activitate al studioului nostru video este filmarea şi editarea clipurilor muzicale. Conform cerintelor zilelor noastre, unealta principală este aparatul DSLR Canon, dar folosim şi camere de acţiune. Toate lucrările noastre sunt executate în calitate HD. Dinamica este un element important în aceste clipuri, de aceea pe lângă stativ folosim des stabilizatoare şi filmăm cu camera nefixată. Pentru a putea amplasa fundal virtual dispunem de posibilitatea filmării chromakey.

Operatorul de imagine este şi editorul nostru. Lucrează pentru televiziuni din 1992 (TVR, M1, Duna etc.) El se ocupă de clipuri muzicale din anul 2005, producţiile sale fiind transmise de către televiziuni maghiare prin satelit (Viva, Musicmax, Nota TV etc.) Regizorul nostru lucrează în domeniu din 2005. Fiind însăşi muzician are cunoştinţe din prima mână despre cerinţele acestei profesii. Având o creativitate ieşită din comun, deseori pune la o parte scenariul amănunţit şi lucrează numai considerând principiile importante, astfel transformând produsul finit într-unul şi mai interesant.

Între clienţii noştri se numără şi artişti renumiţi din Ungaria, unele dintre referinţele noastre atingând cote de audienţă de mult peste 5 milioane pe YouTube.

Studio de înregistrări

Conform cerinţelor actuale studioul nostru dispune de aparatură de înaltă performanţă capabilă să efectueze înregistrări digitale în calitate superioară, de 96 kHz/24 biţi, însă cu posibilitatea de a se deplasa uşor la locaţii exterioare. Înregistrările "sterile" din studio nu mai oferă un sound unic, deci cei care vor un sunet mai special fac înregistrările în condiţii de acustică unică. Acest lucru conferă caracter unic şi produsului final, care însă va fi finalizat în condiţii de studio.

Executăm negative MIDI profesionale folosind sintetizatoare "virtual analog" şi software sofisticat, de calitate. La cerere există posibilitatea de a apela la ajutorul unor muzicieni profesionişti (chitarişti etc.)

Cu ajutorul unor artişti consacraţi executăm spoturi publicitare unice, cântate, cu muzică special compusă pentru firma Dvs. De asemenea, dezvoltăm imagine profesională pentru staţii de radio, cu seturi de jingle incluse. Inginerul nostru de sunet are o experienţă de 18 ani în domeniu, a învăţat secretele meseriei în studiouri din străinătate. A studiat ani întregi mastering-ul, o profesie adesea neluată în seamă, dar foarte importantă în privinţa produsului finit. A lucrat pentru nume mari din domeniul muzicii maghiare, materialele sale fiind scoase şi de către case de discuri ca Sony Music, BMG, EMI etc. Atitudinea lui ca om a schimbat în bine multe proiecte muzicale.